stage-oproep-banner-zonder-tekst1-980x363

Poppunt is altijd op zoek naar geïnspireerde en gedreven stagiairs en vrijwilligers. Er zijn verschillende plaatsen in de organisatie waar we een helpende hand of geest kunnen gebruiken.

Stage bij Poppunt

Met je opleiding in het achterhoofd zoeken we binnen onze werking naar taken die aansluiten bij je verwachtingen, ervaring en goesting. Je wordt communicatiemedewerker, krijgt een eigen project in de schoot geworpen, of versterkt de multimediaploeg. Bij Poppunt doe je meer dan koffiezetten alleen: je zet je eerste stappen in de music bizz. Stuur je aanvraag naar stage@poppunt.be.

Poppunt events

Een paar keer per jaar organiseert Poppunt ook events, denk bv. aan Muzikantendag of Play & Produce. Dit zou onmogelijk zijn zonder de zeer gewaardeerde medewerking van een leger vrijwilligers: stagemanagers, zaalverantwoordelijken, PR-mensen, cateringmedewerkers, promoboys en -girls, manusjes-van-alles, … Enthousiastelingen met een hart voor muziek en goesting om in een fijne ploeg af en toe het onmogelijke mogelijk te maken, zoek niet verder! Contacteer stage@poppunt.be.